Sisteme PVC Salamander

Cu ferestrele SALAMANDER, atingeți echilibrul perfect, astfel încât să vă bucurați pe deplin de strălucire și lumină vara, cât și de liniște și confort iarna, fiind la adăpost de orice intemperie.

Salamander are producția de profile PVC pentru ferestre și uși dar și centrul logistic în Bavaria, cu o lungă istorie, decenii de experiență și know-how. De peste 30 ani, a dezvoltat profile PVC pentru ferestre, uși și multe altele legate de ferestre, în cooperare strânsă cu clienții săi.

Alege culoarea care ți se potrivește din paleta de culori.

În funcție de necesitate, se pot folosi următoarele tipuri de profile PVC pentru fabricarea ferestrelor termopane:

bluEvolution

bluEvolution unește tehnologia de top orientată spre viitor și un design modern pragmatic, în noua generație de ferestre. Profilul optimizat are 6 camere, cu o adâncime de construcție de 92 mm, produce izolație termică și eficiență energetică excelentă. Combinat cu înălțimea mică de numai 118 mm care permite suprafețe vitrate mari, îndeplinind toate criteriile ecologice și venind cu o suprafață super-densă înseamnă perfecțiunea. bluEvolution este în multe aspecte decizia corectă pentru noua clădire sau renovare.

 • Perfecțiunea „made in Germany”
  Nivel extrem de ridicat a calității pentru monitorizarea permanentă a procesului de producție; Standarde ridicate de profil în conformitate cu RAL-A; Materiale de înaltă calitate și de prelucrare asigură o viață lungă.
 • Protecția împotriva pierderilor de căldură și frig
  Izolarea termică excelentă determină reducerea costurilor de încălzire și emisiile de CO2 face din bluEvolution un sistem cu adevărat prietenos cu mediul.
 • Protecția climei și a mediului
  Menține durabilitatea datorită proiectării conform cerințelor planificate ale Ordonanței Germane a Economiei de Energie; Întregul profil pentru ferestre poate fi separat pe tipuri de materiale pentru a fi reciclate.
 • Protecția împotriva zgomotului, efracției și ploaie
  Protecție confortabilă datorită adâncimii de construcție mare și a trei nivele de etanșare.
 • Forma și culoarea
  Spectru larg de design de forme și culori, cu profil modern și subțire.

Streamline

Alegerea perfectă pentru cei care apreciază eleganța în confortul de viață. Acest profil atractiv nu este doar un punct culminant pentru orice design de fereastră, acesta oferă, de asemenea, un confort mai mare și reduce consumul de energie în mod substanțial. Tehnologia de ultimă oră pentru ferestre cu 5 sau 7 camere, adâncime de construcție de 76 mm și 2 nivele de etanșare garantează izolare termică optimă și protecția fonică, precum și un grad ridicat de securitate. Extrem de rezistent la intemperii și ușor de curățat, stabilește noi standarde în ceea ce privește durabilitatea și ușurința de îngrijire.

 • Generos de permisiv
  Permite utilizarea tuturor geamurilor disponibile în comerț, cum ar fi cele de izolare fonică, de securitate, sau geamuri de specialitate.
 • Armături din oțel mari
  Garantează cea mai mare stabilitate.
 • Aspect clasic elegant
  combinat cu cea mai recentă tehnologie de ferestre.
 • Protecție la intemperii și ușor de întreținut
  datorită unui vinil de brand, cu o structură extrem de densă la suprafață.
 • Acoperire cu folii de calitate
  Oferă o gamă largă de culori. Disponibil în mai multe culori standard și decoruri. Culorile speciale RAL sunt disponibile la cerere.
 • Costuri reduse de energie, calitatea mai mare de trai
  Sistem 5 sau 7 camere, împreună cu 2 nivele de etanșare oferă izolare de lungă durată, protecție termică și fonică.

Design 2D

Alegerea corectă este cheia pentru un climat interior sănătos și confortabil. În afară de un aspect elegant, profilul 2D, cu o adâncime de construcție de 60 mm, oferă, de asemenea funcționalitate impresionantă. Un maxim de stabilitate și ușurința de îngrijire constituie cea mai bună bază pentru realizarea ferestrelor sofisticate. Sistemele cu 3 sau 4 camere și grosimea pereților care determina încadrarea profilului în Clasa A vă garantează că folosiți profilul optim pentru clima din România.

 • Generos de permisiv
  Este potrivit tuturor geamurilor disponibile în comerț.
 • Armături din oțel mari
  Asigură o stabilitate maximă, funcționare fiabilă și o durată de viață lungă.
 • Linie de profil atractivă
  combinat cu cea mai recentă tehnologie de ferestre.
 • Neegalat în ușurința de îngrijire
  datorită unui vinil de brand, cu o structură extrem de densă la suprafață.
 • Acoperire cu folii de calitate
  Oferă o gamă largă de culori. Disponibil în mai multe culori standard și decoruri. Culorile speciale RAL sunt disponibile la cerere.
 
Tel. 0744.697.884
PROTECTOR SRL
Str. Axente Sever, Nr. 23
Teiuș, jud. Alba, România