Uși interioare Sistema Italia

Ușile sunt acoperite pe ambele părți cu un strat laminat din MDF care reproduce la perfecție lemnul natural, le conferă un aspect plăcut și rezistență la solicitări mecanice. Pe lângă aspectul deosebit conferit produsului, acoperirea cu laminat garantează o folosire îndelungată și o întreținere ușoară.

Uși de interior Starry

Foaia de ușă are o structură celulară cu o grosime de 44 mm, iar paleta coloristică diversicată face încadrarea cu orice interior clasic sau modern fiind acoperite cu un strat laminat. Rama foii de ușă este realizată din lemn stratificat de răsinoase foarte rezistent.

Uși de interior City

Foaia de ușă are grosimea de 44 mm. Rama și eventualele traverse sunt din lemn de răsinoașe tristatificate îmbinat în dințe, avănd lățimea de 110 mm., acoperite cu un strat laminat. Tăbliile sunt din MDF laminat. Aceasta linie este foarte robustă, iar eleganța deosebită este conferită de masivitatea cadrului foii.

Caracteristici

Tocul uși are o grosime de 40 mm., cu formă rotunjită și este realizată din structură de lemn de rășinoase stratificat și care, este acoperit cu MDF laminat, obținându-se un produs cu o rezistență foarte bună. De asemenea tocul este prevăzut cu o garnitură specială având calități izolante foarte bune împotriva zgomotului și a prafului. Structura de rezistență este realizată din lemn stratificat de rășinoase. Pervazul ușii are profil rotunjit, margine reglabilă de 15 mm, permițând un reglaj ușor la montaj, este din MDF, disponibil în două dimensiuni și permite un reglaj cât mai bun. Balamalele sunt din alamă, cu grosimea de 13 mm. Fiecare ușă este fixată în 3 balamale. Broasca este din din oțel, cu cheie, disponibilă în două culori.

Dimensiunile standard disponibile pentru tocurile de uși sunt 85, 108, 130 și 145 mm sau la comandă între 150-550 mm. Comanda pentru execuția ușilor se realizează pe baza dimesiunilor golurilor din zidărie. Se recomandă montarea ușilor în golul de zidărie cu suprafețele laterale finisate (drepte), precum și pardoseala complet finisată la nivel, deoarece ușa nu are prag.

dimensiuni
Tel. 0744.697.884
PROTECTOR SRL
Str. Axente Sever, Nr. 23
Teiuș, jud. Alba, România